030 296 66 66 (24/7) info@uitvaartzorgverlener.nl

Vooruit bespreken van uw uitvaart

Over het algemeen hebben mensen wel iets gedaan in de vorm van een levens- of overlijdensverzekering, maar daarmee is alleen de financiële kant geregeld. Op enig moment in het leven staan mensen stil bij hun uitvaart en hoe zij deze geregeld willen hebben. Barbara Uitvaartverzorging helpt u hier graag bij en biedt u ondersteuning bij het vormgeven van uw uitvaart.

Eén van onze uitvaartzorgverleners zal in een persoonlijk gesprek uw afscheid samen met u tot in detail doornemen. Dit kan bij u thuis of in één van onze uitvaartcentra. Er wordt met u meegedacht en u wordt geadviseerd over alle mogelijkheden. Het is mogelijk om deze wensen bij Barbara Uitvaartverzorging vast te laten leggen. Dit betekent niet dat u verplicht bent om uw uitvaart door Barbara Uitvaartverzorging te laten uitvoeren. Weet dat het vastleggen van uw wensen op bovenstaande manier niet rechtsgeldig is. Uw nabestaanden kunnen wijzigingen aanbrengen in uw wensen en besluiten uw uitvaart op een andere manier vorm te geven.

Wilt u uw wensen rechtsgeldig laten vastleggen, dan kan dat alleen via een notaris. Dit geldt zeker voor het vastleggen van uw erfenis. Barbara Uitvaartverzorging kan u uiteraard helpen bij het vinden van een goede notaris. Wij zullen u echter nooit doorverwijzen naar een notaris, omdat wij onze onafhankelijkheid daarin willen behouden. Uiteraard krijgt u informatie over de kosten van de door u gewenste uitvaart. Mocht blijken dat u niet voldoende verzekerd bent, dan kunt u kiezen voor bijverzekeren, maar ook voor onze “Waardevaste Uitvaart”.

Ik wil graag meer weten over het vooraf bespreken van een uitvaart